Для тих, кому не вдалося поїхати у відпустку, але відпочити все одно хочеться – The Village Україна публікує добірку пляжів у Києві.

Sky Family Park

Комплекс Sky Family Park розташований за ТЦ Sky Mall. На території є великий басейн розміром 1 500 квадратних метрів. Окрім цього, в комплексі є багато інших розваг для дітей та дорослих: вейк-станція, катамарани, дитяча зона, а також зона кейтерингу.


Ціна: 100 грн за вхід до басейну в будні, 200 грн – у вихідні, 100 грн за лежакДітям до 10 років безкоштовно

Лінк

PIRS 39

«Пірс 39» – це зона відпочинку у форматі міського пляжу з басейнами просто неба та баром. Для найменших гостей є окремий дитячий басейн з аквагіркою. Важливо знати, що в будні з 7:00 до 11:00 басейн працює у спортивному режимі.


Ціна: 60 грн за годину – в будні, 130 грн за годину – у вихідні

Лінк

«Труханів»

На території комплексу «Труханів», крім великого (25 метрів) та маленького басейнів, є інші розваги, зокрема сауна, два тенісних корти, волейбол, бадмінтон, настільний теніс. Важливо: на сайті є календар, у якому червоним виділено дні, коли комплекс не працює.


Ціна: у будні – 150 грн, у вихідний – 250 грн, для дітей до 7 років безкоштовно

Лінк

Сity Beach Club

Сity Beach Club – це комплекс із двома басейнами на даху в центрі міста. На його території є три бари та ресторан. Варто врахувати наявність клубної музики, якщо плануєте відпочинок з дітьми.


Ціна: у будні 400 грн, у вихідні – 500 грн

Лінк

Bora Bora by SkyBar

Bora Bora by SkyBar – відпочивальний комплекс на березі Дніпра. Вночі працює як клуб чи концертний майданчик, а вдень тут можна спокійно позасмагати біля басейну. Окрім відпочинку, біля басейну можна пограти у волейбол чи покататися за гідроскутері. Також на території є ресторан.

Ціна: у будні 200 грн, у вихідні – 250 грн

Лінк

Обкладинка: NeONBRAND / Unsplash