Для тих, кому не вдалося поїхати у відпустку, але відпочити все одно хочеться – The Village Україна публікує добірку заміських комплексів для відпочинку поблизу Києва.

Sobi Club

Заміський комплекс Sobi Club розташований у селі Хотянівці – у лісі на березі Дніпра біля Вишгорода. На території комплексу є готель, котеджні будинки, ресторан, кілька зон із кейтерингом та басейни для дорослих і дітей.


Ціна: 400 грн (за день у будні), 450 грн (за день у вихідні)

Лінк

Grand Admiral Resort & Spa

П’ятизірковий заміський клуб Grand Admiral Resort & Spa розташували за 15 км від Києва у бору – на території під охороною. Окрім проживання в готелі, комплекс пропонує організацію бенкетів, тімбілдингів та різноманітні спа-процедури.


Ціна: 1000 грн (за день)

Лінк

Wish Family Space

Wish Family Space – це закритий клуб преміум-класу на території котеджного комплексу «Вишневе містечко». У комплексі можна зайнятися спортом, відвідати спа-процедури і відпочити біля басейну. У вартість одноденного відпочинку входить відвідування спортзалу і розважальних зон, а також певні спа-процедури.


Ціна: 1500 грн (за день)

Лінк

Queen Country Club

Queen Country Club –  заміський комплекс з 26-метровим чорним басейном, що включає джакузі та пул-бар. Басейн на території з підігрівом, тому температура води навесні, влітку і восени не спускається нижче 28 градусів. Навколо басейну – шезлонги, ліжка і бунгало з великими парасольками.


Ціна: 500 грн (за день)

Лінк

Equides Club

Кінний клуб сімейного типу Equides Club розташований за 15 км від центру Києва – на березі озера. На території пропонують уроки верхової їзди, гольф, відпочинок біля басейну, тут є тренажерний зал, ресторан і готель.


Ціна: 400 грн (за день)

Лінк

Фото: Anna Demianenko / Unsplash