Єдиний у році Гешефт Garage Sale під дахом відбудеться на підземному паркінгу Kadorr City Mall напередодні новорічних свят. Понад двісті українських дизайнерів, мейкерів та фудпроектів представлять свої варіації святкових подарунків, а атмосфера фестивалю занурить у справжню новорічну казку з величезною кількістю блискіток та вогнів.

The Village Україна розповідає про дизайн-маркет і фудкорт фесту, а також програму концертів і розваг від організаторів.

КОЛИ: 23-24 грудня, 11:00-21:00

ДЕ: -1 рівень ТЦ Kadorr City Mall, вул. Генуезька, 24Б

СКІЛЬКИ: 50 грн – один день, 60 грн – два дні, дітям до 12 років – вхід безкоштовний

FACEBOOK

 Що купувати?


Ялинкові іграшки Nisa Toys

Виготовлені за старовинною традицією, іграшки-персонажі є невід’ємною частиною новорічних Гешефтів уже багато років поспіль. Цього разу майстрам вдалося знайти та застосувати декоративний матеріал «сніг-скло», що зробив колекцію іграшок ще більш незвичайною.

Вартість: від 270 грн

Свічки Ambient

Натуральний соєвий віск, дерев’яний ґніт і до 60 годин горіння – саме такі свічки мріють знайти під ялинкою любителі домашнього затишку. Серед ароматів: грейпфрут-розмарин, лаванда-кедр, бергамот-жасмин і лемонграс-чайне дерево.

Вартість: 650 грн за одну велику або чотири невеликих свічки в коробці

Посуд dp ceramics

Ця кераміка приїде в Одесу вперше і буде ексклюзивно представлена саме на новорічному Гешефті. Мінімалістична колекція горняток у біло-золотих і блакитних кольорах, керамічні склянки і тарілки для святкового столу або сніданків щодня.

Вартість: від 200 грн

Lalalay Confetti

«Конфеті», без якого в Одесі не обходиться жодне свято, на фестивалі представить нову святкову суміш та десять найпопулярніших кольорових палітр у класичних коробочках, а також у міні-форматі.

Вартість: від 70 до 170 грн

Datura Parfums

Бренд нішевої одеської парфумерії представить на фесті свої деревні, східні та квіткові аромати в об’ємі 3 та 15 мл. Парфуми підходять і жінкам, і чоловікам.

Вартість: від 130 до 620 грн

Брошки «Хрестикове серце»

Вишиті хенд-мейд брошки з муліне, канителі, а також з каміння, бісеру і бусин знов приїдуть на Гешефт із Києва. У колекції різні розміри, кольори та форми: від тендітних гілочок до птахів, сердець і ручок-мудр.

Вартість: від 150 грн

 Чим ласувати?


Супи від «Супстанция»

Перша в Одесі супова зігріє гостей фестивалю гарбузовим крем-супом, риб’ячим бульйоном з равіолі із судаком, а також веган раменом.

Вартість: від 50 грн

Піади Pappa Pia

На новорічному Гешефті буде представлено дві позиції італійського стрит-фуду: піада з чотирма видами сиру та м’ясний варіант з прошуто. Цього разу піади будуть удвічі більші, ніж зазвичай – ідеальний варіант для двох.

Вартість: від 100 грн

Шоколад Make My Cake

Хіт осіннього Гешефту повертається – три види шоколаду, який кондитерська розробила разом із київським брендом Spell. Білий з ягодами і макаронами; молочний з гранолою, горіхами та вафлями; чорно-молочний із солоною карамеллю, шоколадним печивом із солоною карамеллю, малдонською сіллю та рожевим перцем.

Вартість: 175 грн

 Як розважитися?


За новорічною традицією фестиваль відкриє виступ оркестру Swannsway Ensemble. Він виконає програму, складену з відомих різдвяних і новорічних композицій у мінімалістичній обробці.

Увечері ж на гостей Гешефту чекають виступи молодих незалежних українських музикантів. 23 грудня, у суботу, на сцені виступить київський артист Герман, що грає еклектичну електронну та гітарну музику, а також синті-дует Value, чия музика вирізняється звучанням вінтажних синтезаторів, артистичним вокалом та інтимним контактом зі слухачем. 24 грудня, у неділю, музичний вечір розпочне Таня Янковська зі своїм diy дрім-поп проектом HINDU, яка самостійно складає і записує пісні в домашній студії. А після неї на сцені Гешефту вкотре виступить улюбленець гостей фестивалю Мітя – соліст київського проекту Melancholy Drive. Обидва дні концертна програма стартує о 19 годині. Квитком на концерти є вхідний квиток на фестиваль.

За музичну атмосферу протягом фестивалю відповідатимуть діджеї Ерік Чайковський, Bancha, Artem Ikra, Roumeo, Cloud drift, а також Globus & Blush. Як і завжди, вони гратимуть сети з вінілу, забезпечуючи автентичне аналогове звучання.

Любителів вінілу також порадує традиційний гешефтний вініловий куточок. Цього разу його організує магазин Ideal Sounds. У цій зоні можна послухати вініл, поспілкуватися з його поціновувачами, а також придбати платівки для подарунку або в домашню колекцію.

Протягом вікенду на фестивальному майданчику працюватимуть численні фотозони, а також зона майстерень, де можна намалювати святкову листівку в стилі летерінгу, створити новорічний колаж, розписати декоративні сніжинки, виготовити власноруч медову свічку і, звісно ж, зробити святковий вінок із хвої. Куратором зони майстерень є територія натхнення і творчості «Художка». Участь в усіх майстер-класах для відвідувачів Гешефту безкоштовна.

Проект «Юность» привезе на фест свої ретро-консолі. Пограти в старі ігри — гарна нагода ще краще відчути новорічну атмосферу з дитинства, коли ми під час канікул могли проводити цілі дні з улюбленими Dendy і Sega.

За красу гостей відповідає б’юті-бар Place by Fusion у куточку краси. Стрілки на очах, яскраві губи, фешн-плетіння, експрес-укладки — майстри працюватимуть безкоштовно усі дні фестивалю. А візажистка Анна Лоза додасть блискіток і глітеру на обличчя всіх охочих, аби створити справжній святковий настрій.

Текст: Діана Ремізовська

Фото: Олександр Любінський, Іван Страхов, Nisa Toys, Ambient, Ptitsamiok, Lalalay Confetti, Datura Parfums, Emb Heart, Soupstation, Pappa Pia, Make My Cake, Swannsway Ensemble, Hindü, Place by Fusion