П’ятниця

9 лютого

Концерт YUKO

Перший сольний концерт дуету

Резиденти лейблу Івана Дорна Masterskaya вперше виступлять у Києві з сольним концертом. Українські фольк-мотиви дует Юлі Юріної та Стаса Корольова поєднує з електронним звучанням. Як підтвердить кожен, хто бачив виступ YUKO на Atlas Weekend-2017, – дует варто почути наживо.

YUKO – Mak

Коли

п’ятниця, 9 лютого, 20:00

Де

Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

Скільки

249-490 грн

Alden Tyrell у Closer

Нідерландський діджей у Києві

Олден Тайрел переконує, що не надто розбирається в музиці, натомість, як божевільний, якомога сильніше натискає на всі кнопки. Та в цьому випадку скромність зайва: нідерландський продюсер встиг об’їхати з виступами всю Європу і Сполучені Штати. До того ж його можна назвати музичним інженером: колекція аналогового обладнання голландця має надзвичайно рідкісні експонати. У Closer Тайрел виконає сет наживо.

Alden Tyrell Boiler Room x Expedition Festival Rotterdam Live Set

Коли

п’ятниця, 9 лютого, 23:55

Де

Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки

до 02:00 – 250 грн, після 02:00 – 330 грн

Виставка Володимира Костирка «Художник і модель»

«Жодної еротики, тіко секс!»

Зв’язок між художником і натурницею та перетворення тіла на об’єкт – основні мотиви виставки Володимира Костирка в арт-центрі Павла Гудімова Ya Gallery. За словами митця, його цікавив момент, коли відбувається «упредметнення тіла», тобто коли модель перед ним переноситься на картину. У постмодерністських роботах, зокрема, поєднують твори Альбрехта Дюрера і Дем’єна Герста.


Коли

7 лютого – 5 березня

Де

Ya Gallery, вулиця Хорива, 49-Б

Скільки

вхід вільний


Субота

10 лютого

Національний відбір на Євробачення

Constantine, PUR:PUR i The Erised хочуть на Євробачення

У першому півфіналі відбору на пісенний конкурс Євробачення візьмуть участь Сергій Бабкін, Constantine, The Erised, LAUD, Kazka, The ВЙО, KOZAK SYSTEM, Vilna i PUR:PUR. Другий півфінал відбудеться за тиждень, 17 лютого.

PUR:PUR – FIRE

Коли

субота, 10 лютого, 18:00

Де

Палац культури КПІ, проспект Перемоги, 37

Скільки

250-1290 грн

Steve Bug у Closer

Мінімалістичний звук

Стів Баґ – німецький техно-продюсер і діджей, який є власником лейблу Poker Flat. Музикант розпочинав експерименти із жанрами з хард-хаусу та ексід-хаусу, але врешті зупинився на мінімалістичному звучанні.


Коли

субота, 10 лютого, 23:55

Де

Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки

до 02:00 – 250 грн, після 02:00 – 330 грн

День народження Боба Марлі

Мир і любов

«Боб Марлі. Цим іменем можна визначити поняття любові, добра, миру і свободи», – кажуть організатори вечірки. У день народження головного співця реґі у просторі «Дом» виступлять бітбоксер із Брукліна King Kwa Zulu, а також Looper Trooperz i DannyMan.

King Kwa Zulu на Дні вуличної музики

Коли

субота, 10 лютого, 21:00

Де

«Дом», вулиця Сагайдачного, 10/5

Скільки

50 грн

Вікенд найкращої соціальної реклами

На правах реклами

Боротьба з алкоголем і тютюнопалінням, екологія, толерантність – ці та інші теми розкриватимуть найкращі зразки соціальної реклами 2016 і 2017 років. Ролики демонструватимуть мовою оригіналу з українськими субтитрами. Своєю чергою, у фойє кінотеатру «Кінопанорама» покажуть найкращу соціальну рекламу в друкованому форматі.

Тизер вікенду найкращої соціальної реклами

Коли

субота, 10 лютого, 20:00; неділя, 11 лютого, 20:00

Де

кінотеатр «Кінопанорама», вулиця Шота Руставелі, 19

Скільки

80-100 грн


Неділя

11 лютого

«Я, Тоня» / I, Tonya

Кров на льоду

Марґо Роббі з «Вовка із Волл-стрит» і «Загону самогубців» втілює на екрані фігуристку Тоню Гардінґ. Утім, це історія не так про спортивну, як про «жовту» хроніку. В основі чорної комедії – кримінальна історія про те, як колишній чоловік Гардінґ скоїв напад на її конкурентку з метою посприяти шансам Тоні на зимовій Олімпіаді 1994 року. Роббі та Еллісон Дженні, що грає матір Гардінґ, отримали за ролі у цьому фільмі номінації на «Оскар».

Трейлер фільму «Я, Тоня»

«П’ятдесят відтінків свободи» / 50 Shades Freed

Третій (сексуальний) акт

Остання частина еротичної трилогії Е. Л. Джеймс. Анастейша та Крістіан одружуються у другому фільмі франчайзу. Але виклики у своїх стосунках вони змушені проходити і після цього.

Трейлер фільму «П’ятдесят відтінків свободи»

«Закохані» / Falling in Love

Роберт Де Ніро закохується у Меріл Стріп

Френк і Моллі зустрічаються випадково – і відтоді вже не можуть забути одне про одного. Класичний фільм із Робертом Де Ніро та Меріл Стріп у головних ролях – гарна можливість зустріти останні вихідні перед 14 лютого.

Трейлер фільму «Закохані»

Коли

неділя, 11 лютого, 16:00

Де

кінотеатр «Кінопанорама», вулиця Шота Руставелі, 19

Скільки

70 грн

Фото: Обкладинка – Ukrainian Film Distribution, 1 – The Village Україна, 2 – Closer, 3 – Ya Gallery, 4 – Closer, 5 – «Дом»