Від Ісландії до Будапешта, від подорожей на кілька днів до великих турів – The Village Україна виділяє найкращі тексти 2017 року про подорожі.

Ми вижили на Burning Man

Щороку посеред пустелі Блек-Рок у Неваді влаштовують фестиваль Burning Man. Фест збирає близько 70 тисяч учасників. Учасники фестивалю на вісім днів створюють тут утопію – територію свободи без грошей, реклами та авто. Тільки радикальне самовираження та взаємоповага. Олена Петросюк та Ігор Шаверський розповідають, чому Burning Man варто відвідати бодай раз у житті.

 Читати

Ми об’їхали Ісландію автостопом за десять днів

Пара з Києва об’їхала Ісландію автостопом уздовж усього острова. Олексій Мандзій та Вероніка Гармаш розповідають, як їм вдалося подолати 2 тисячі кілометрів і як за бажання кожен охочий може повторити цей екстремальний досвід. А ще – називають п’ять речей, без яких не варто вирушати у таку подорож.

 Читати

Скільки коштує відпочити у Парижі

Ryanair із Варшави, Airbnb і Лана Дель Рей на Lollapaloozа – як провести сім пам’ятних днів у Парижі за 600 євро.

 Читати

Скільки коштує подорож до Берліна

370 євро – на прямий рейс до Берліна зі Львова, Airbnb у Мітте та чотири дні у столиці Німеччини. The Barn, Bonanza Coffee і Cocolo Ramen – додаємо список закладів, які обов’язково треба відвідати у Берліні.

 Читати

Скільки коштує подорож у Нью-Йорк

Семитижнева відпустка у Сполучених Штатах – як за 2500 доларів побачити Нью-Йорк і Маямі. Усе це – включно з номером поблизу Таймс-сквер, відвідуванням Музею природної історії та перельотом до Флориди.

 Читати

Скільки коштує подорож у Будапешт

Римські купальні, будівля парламенту та кюртош калач – як побачити столицю Угорщини за 6500 гривень.

 Читати

Скільки коштує подорож у Венецію

Палац дожів, собор Святого Марка та поїздка на гондолі – план подорожі до Венеції за 800 євро.

 Читати

Скільки коштує подорож у Лісабон

Одна з найбільш теплих столиць Європи – Лісабон приваблює близькістю до океану, вежами XVI століття і португальською кухнею. Розповідаємо, як поїздку на 3 дні можна влаштувати за 350 євро.

 Читати

Скільки коштує подорож на Sziget

Як потрапити до Будапешта, придбати квиток на музичний фестиваль Sziget і послухати наживо Two Door Cinema Club, Денні Брауна i Mac DeMarco – поради від людей, які їздять на фест щороку.

 Читати

На краю цивілізації: 5 красивих місць Закарпаття

Чайовня Сурія, гора Явірник, замок Сент-Міклош, велосадиба і боржавська вузькоколійка – просто дивіться на ці світлини.

 Читати

Фото: Обкладинка , 1 – Олена Петросюк, 2 – Олексій Мандзій, 3 – Софія Пилипюк, 4 – Таїсія Куденко, 5 – Катерина Кирсенко, 6 – Юлія Беба, 7 – Євгенія Скібіна, 8 – Микола Гавриляк, 9 – Андрій Максімов, 10 – Тарас Ковальчук