Новий коворкінг спільноти Chasopys Creative Family відкрили в інноваційному парку UNIT.City.

The Village Україна побував у коворкінгу до відкриття – і показує, який вигляд має простір.

Chasopys.UNIT – це третій простір під брендом «Часопис» у Києві. За словами керівників UNIT.City, це перший у місті коворкінг, створений з нуля – спеціально під потреби об’єкта такого типу.

У нового «Часопису» 1200 м² і 214 робочих місць. З них 60 – у відкритій зоні, 28 фіксованих персональних місць та 126 для команд від двох до десяти осіб.

Також у Chasopys.UNIT є кухня, зони для переговорів, відпочинку та сну. Окрім того, на першому поверсі облаштували мультифункціональну залу для заходів на 130 осіб.

Chasopys.UNIT розташували в новому бізнес-кампусі інноваційного парку, за який як архітектор відповідав одеський фахівець Костянтин Халіулін. Дизайн – відповідальність Mono Architects.

Коворкінг займає перші два з чотирьох поверхів нової будівлі. За словами керівників, новий кампус повністю екологічний. Його побудували за стандартом «зеленого будівництва» американської системи LEED: уся внутрішня інфраструктура спрямована на збереження енергії, водних ресурсів, зменшення викидів CO2 та поліпшення якості внутрішнього повітря.

Альона Калібаба

виконавча директорка Chasopys Creative Family


Шість років тому, коли запускали «Часопис», в Україні ще не існувало поняття «коворкінг». Ми стали трендсетерами у тому, як коворкінговий бізнес може працювати для людей.

Зараз ми відкриваємо вже третій простір. Chasopys.UNIT – це точка входу для компаній, які хочуть працювати, жити і розвиватися в інноваційному місті. Ми пишаємося, що наш шестирічний досвід, відгуки резидентів про роботу та сервіси вдалося втілити у дизайні та інфраструктурі нового простору.


Максим Яковер

засновник Chasopys Creative Family, керівний партнер UNIT.City


Парк розширюється, ми відкриваємо новий бізнес-кампус, а в ньому – коворкінг. Екосистема UNIT.City посилюється новими 50 компаніями. Chasopys.UNIT стане новим стандартом на ринку, а також додатковою точкою входу в Україну для міжнародних інвесторів, потенційних клієнтів та партнерів.

Першими резидентами нового коворкінгу стали компанії на кшталт Imperious Group, Royenko Agency, Hubble Ukraine, проектна група ДТЕК і представницький офіс Quadrate 28.


Переговорна кімната на четвертому поверсі нового бізнес-кампусу UNIT.City

Артем Сокол

керівник відділу продажів рекламної агенції Hubble Ukraine


Hubble – це перша компанія, яка заїхала у новий Chasopys. Ми інноваційна компанія, міжнародний стартап. Тож нам хотілося б працювати у середовищі близьких за духом команд.

Раніше в нас не було глобального офісу, ми працювали у коворкінгу. Тепер маємо окремий робочий простір на шістьох людей. Власне, ми вже оформили заявку на розширення до десятьох людей.