Національна залізниця Швейцарії стала найкращою у Європі за даними порівняльного аналізу сервісу для бронювання квитків Loco2.

До рейтингу увійшли 16 компаній, які пропонують пасажирські перевезення на швидкісних потягах на відстань від 400 кілометрів, пише The Guardian.

Найкращі залізничні компанії Європи у восьми категоріях / The Guardian

Швейцарська федеральна залізниця стала найкращою у чотирьох категоріях, посівши перше місце у загальному заліку. Швейцарські потяги виявились найкращими для подорожей родинами, велосипедистів та для любителів зимових видів спорту. Першість за найкращі умови для пасажирів з інвалідністю швейцарська компанія розділяє з іспанським перевізником Renfe.

DeutschE Bahn відзначають за політику у форматі сталого розвитку через її екологічні ініціативи – використання зеленої енергії, знижки на гарячі напої пасажирам, які мають власну чашку, чи відповідальний вибір харчування для пасажирів.

Deutsche Bahn і Austrian Railways – визнали найкращими сервісами для туристів: компанії не вимагають резервування місць, пропонують безкоштовний Wi-Fi та не мають пасажирських зборів.