Український стартап Petcube отримав нагороду Red Dot Award у номінації «Продуктовий дизайн». Премією відзначили пристрій Petcube Bites, повідомляють у компанії.

Petcube Bites

Petcube Bites – це інтерактивна камера, яка дає змогу дистанційно спостерігати за домашніми тваринами. Від попередніх моделей її відрізняє можливість годувати тварину, керуючи гаджетом через додаток до смартфона.

Petcube Bites

Церемонія нагородження переможців 2018 Red Dot Award відбудеться в липні у Німеччині.

Petcube Bites дозволяє спостерігати та гратися з домашнім улюбленцем, керуючи пристроєм зі смартфона

 Гаджети від Petcube офіційно продаються у 18 країнах (5000 торгових точок). Офіси компанії розташовані у Києві, Сан-Франциско та Шеньчжені.

 У січні 2017-го Petcube Bites отримав нагороду Golden Kitty Awards-2017 від платформи Product Hunt у номінації «Найбільш дивний продукт року» та обійшов вогнемет «на випадок зомбі-апокаліпсису» Ілона Маска.

 Восени 2017-го Petcube отримав 10 мільйонів доларів інвестицій від Almaz Capital, AVentures і Y Combinator у рамках фінансування серії А.

 Українські рекламні агенції Banda та Republique отримали головну нагороду на всесвітньому дизайнерському конкурсі 2017 Red Dot Award – одну з п’яти Red Dot Grand Prix за брендинг пісенного конкурсу Євробачення-2017. Ще одну нагороду 2017 Red Dot Award отримав дизайн ВДНГ, також створений командою Banda.