Французька компанія Ubisoft планує відкрити студію в Одесі наприкінці лютого 2018 року. Таким чином цей офіс стане другим в Україні для видавця відеоігор у серіях Assassin's Creed та Far Cry. Із 2008 року в Києві працює внутрішня студія компанії Ubisoft Kiev.

Про відкриття другого офісу Ubisoft повідомляла у липні. У коментарі The Village Україна менеджер Ubisoft Kiev Адріан Шербанеску підтвердив, що відкриття студії в Одесі заплановано на кінець лютого 2018 року.

Читай також – Ubisoft Kiev: як розробляти Assassin's Creed у Києві і вирости вдесятеро

«Ми задоволені зростанням київського офісу, тож вирішили відкрити ще одну студію в Україні. Ми провели чимало досліджень і врешті обрали як другу локацію Одесу. У цього міста є великий потенціал – насамперед кадровий», – доповнив менеджер Ubisoft Kiev, який надалі відповідатиме і за одеську команду.

За словами Шербанеску, Ubisoft уже розпочала пошук кадрів для кістяка колективу. До кінця листопада студія планує запросити на роботу 5-10 спеціалістів. Очікується, що за наступні півтора року штат одеської команди зросте до 15-16 людей.

У перші кілька місяців роботи команда одеського підрозділу Ubisoft працюватиме у Києві. У студії пояснюють це рішення намаганням адаптувати нових працівників до роботи.

У лютому 2018 року Ubisoft Odesa почне працювати з окремого офісу в Одесі.