Українська компанія Petcube залучила інвестиції в розмірі 10 мільйонів доларів від Almaz Capital, AVentures і Y Combinator в рамках фінансування серії А.

«Компанія використає отримані кошти для розробки нових продуктів, розвитку маркетингу та розширення дистрибуції в Північній Америці та на світовому ринку», — кажуть у компанії.

На сьогодні в асортименті Petcube інтерактивні камери для моніторингу домашніх улюбленців Petcube, а також кормові диспенсери, якими можна управляти на відстані. Пристрої розраховані на людей, які багато працюють і змушені надовго залишати тварин одних вдома або мають домашніх тварин з особливими потребами.

 Petcube запустився в 2013 році завдяки Kickstarter. З моменту свого заснування компанія Petcube випустила три інтерактивні камери для домашніх тварин та залучила інвестиції на суму 14 мільйонів доларів.

Камери Petcube доступні в більш ніж 18 країнах і продаються в більш ніж 5000 торгових точках у Північній Америці, Європі та Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, а також онлайн на сайтах Petcube.com та Amazon.