«Нова пошта Інтернешнл» стала партнером міжнародної мережі доставки посилок DPD group. Відділення компаній в Європі та Україні будуть інтегровані між собою. Про це повідомляє прес-служба «Нової пошти».

«Очікується, що клієнти отримають оновлені послуги вже до кінця 2017 року. Планується впровадити адресну доставку посилок вагою до 30 кг з України в Європу і доставку палетованих вантажів в обох напрямках. Крім того, в найближчих планах партнерів — налагодження кур’єрської доставки з країн Європи в Україну», — кажуть у компанії.

Умови партнерства також передбачають, що у 2018 році мережі з понад 2 300 відділень «Нова пошта» та понад 28 000 точок DPDgroup в Європі будуть інтегровані між собою. Це означатиме, що замовити доставку можна буде з українських відділень у будь-яке відділення партнерів у Європі і навпаки.

DPDgroup — міжнародна мережа доставки посилок. Мережа DPDgroup входить до складу GeoPost, чий обсяг продажу в поточному році склав 6,2 мільярдів євро. GeoPost є холдинговою компанією, що належить Le Groupe La Poste.

«Нова пошта Інтернешнл» входить до складу Групи компаній «Нова пошта». З 2014 року компанія здійснює міжнародну доставку посилок, документів і вантажів.