У Києві 30 вересня-1 жовтня відбудеться фестиваль Startup Kultur.

Протягом двох днів відбуватимуться консультації міжнародних експертів з інновацій, дизайн-мислення, фінансів, юридичних питань, піару та креативу.

«На фестивалі Startup Kultur ми чекаємо не тільки молодих підприємців, а й усіх киян, які хочуть покращити місто і життя людей. Україну добре знають в світі завдяки низці успішних кейсів, наприклад, онлайн-сервісу перевірки англійського правопису і граматики Grammarly та пристрою Petcube, який допомагає спілкуватися з домашніми улюбленцями. Представники обох проектів поділяться своїм досвідом під час фестивалю», — говорить асистентка відділу спеціальних культурних програм Goethe-Institut в Україні, організатор фестивалю Ілона Демченко.

Організатори обіцяють понад 20 лекцій та воркшопів фахівців різних галузей. Фінансовий спеціаліст із Берліна Анна Рьош розповість, як побудувати ефективну бізнес-модель соціального проекту. Експерт з інновацій Міріам Ясбай розповість, як користуватись дизайн-мисленням. Світлана Бовкун, координатор мейкерської спільноти Kyiv Maker Faire, на своїй лекції пояснить, чому сьогодні культура та мистецтво є одними з найбільш привабливих напрямків для стартапів та інвесторів.

Учасники фестивалю можуть отримати персональні консультації з авторського права від Redcliffe Partners, з фінансових питань від Української Соціальної Академії, з піару та створення креативних ідей від Gres Todorchuk PR.

Участь у фестивалі — безкоштовна для гостей і стартапів.

Зареєструватись можна тут. Детальна програма на сайті.

Коли: 30 вересня – 1 жовтня з 11:00

Де: IZONE, вулиця Набережно-Лугова, 8

Facebook